JEDNODUCHÁ BUCHTA

INGREDIENCE

  • 4 lžíce kakaa,
  • 6 vajec,
  • 6 lžíce polohrubé mouky,
  • 6 lžíce cukr,
  • 1 kypřící prášek,
  • 1 balíček vanilkového cukru,
  • 150 ml oleje,
  • 100 ml mléka,
  • KRÉM:
  • 2 bal. vanilkového pudingu,
  • 900 ml mléka,
  • 4-5 lžíce cukru,
  • 150 g másla,
  • 2 bal. čokoládového pudingu,
  • 800 ml mléka,
  • 4-5 lžíce cukru,
  • 100 g másla,

POSTUP PŘÍPRAVY

Vejce rozdělíme na žlutka a Bílka. Žloutka ušleháme s cukrem do pěny. Pak přidáme olej a nakonec postupne přídávame mouku s kypřícím práškem a kakaem. Z bílku ušleháme sníh a ten opatrně přidáváme do těsta. Těsto nalijeme na plech vyložením pečicím papírem. a vložíme do trouby.Pečeme 20- 25 minut na 180 C. Z mléka, cukru a pudingových prášků uvaříme hustý puding. Když je hotový, necháme ho chvilku vychladit a pak do neho vmícháme máslo.  Když je korpus upečený, polijeme ho teplých mlékem a Varechou do neho uděláme dirky. Pak na korpus vlijeme vanilkový puding a pak čokoládový.

20160412_165901

IMG_20160414_155620

Add a Comment